Вакцинація від COVID-19 триває!

З приходом осені та аномальними коливаннями погоди як серед населення Коломийщини, так і по всій країні, спостерігається підвищення захворюваності на COVID-19.

Так, на жаль ця хвороба нікуди не зникла і ми повинні продовжувати боротися з нею далі!

Ми третій тиждень поспіль спостерігаємо різке збільшення захворюваності на коронавірусну хворобу серед людей різного віку, в тому числі і серед дітей.

Вакцинація ж – це шанс суттєво знизити ризики зараження. А якщо таке сталось – то перенести захворювання у легкій, найчастіше – “грипоподібній” формі.

За рекомендаціями МОЗ України, можна починати курс вакцинації з 12-річного віку (вакциною COMIRNATY від PFIZER).

Нагадуємо, що коронавірус – це велика родина респіраторних вірусів, що можуть спричиняти від звичайної застуди до тяжкого гострого респіраторного синдрому❗️

Якщо Ви ще не вакцинувалися, або не пройшли повний курс вакцинації, або бажаєте отримати бустерну дозу щеплення від коронавірусної хвороби – вакцинуватись від COVID-19 можна у кожній з амбулаторій, у свого сімейного лікаря, терапевта або педіатра.

📲067 010 21 03, 050 010 12 00 (номери call-центру)

#вакцинація #COVID19 #амбулаторіїколомиї #коронавірус #ПМД #медичнадопомога #медичнийцентр #коломия #медичніпослуги #первиннамедичнадопомога

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *