Вакцинація від COVID-19

👨‍⚕️Наш медичний центр активно проводить вакцинацію пацієнтам від гострої респіратор­ної хвороби COVID-19, спричиненої коро­навірусом SARS-CoV-2

💁‍♂️Обсяг медичних послуг, який надається відповідно до медичних потреб пацієнта/пацієнтки👇

1️⃣Інформування особи щодо процедури вакцинації, порядку введення вакцин та отримання інформованої згоди особи перед проведенням вакцинації у встановленому законодавством порядку.
2️⃣Проведення медичного огляду особи, якій буде здійснено вакцинацію від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, а також виявлення протипоказань до здійснення вакцинації, в тому числі проведення опитування щодо схильності особи до алергій.
3️⃣Консультування особи, яка планує вакцинуватися, щодо подальших дій та можливих побічних реакцій, а також порядку дій особи у випадку їх виникнення.
4️⃣Здійснення вакцинації осіб від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, із дотриманням вимог інфекційної безпеки, а також за відсутності протипоказань до здійснення вакцинації.
5️⃣Спостереження за станом особи після здійснення вакцинації від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та фіксація інформації щодо несприятливих подій після імунізації відповідно до галузевих стандартів у сфері охорони здоров’я.
6️⃣Фіксування в електронній медичній картці пацієнта/пацієнтки факту здійснення вакцинації та видача COVID-сертифіката за бажанням пацієнта.
7️⃣Забезпечення проведення повного циклу вакцинації кожної особи відповідно до інструкції виробника вакцини від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та галузевих стандартів у сфері охорони здоров’я.
8️⃣Інформування пацієнта/пацієнтки про дату, час та місце здійснення наступної вакцинації та допомога при реєстрації на наступний візит, якщо така потрібна.
9️⃣Надання невідкладної медичної допомоги особі у випадку виникнення невідкладного стану і виклик бригади екстреної (швидкої) медичної допомоги.

💁‍♂️Звертайтеся до нас з приводу надання послуг за адресою👇

проспект В’ячеслава Чорновола, 32, Коломия, Івано-Франківська область, 78200🇺🇦

Телефон для довідок👇

📲0343346364
📲+380500101200

#ковід #вакцинація #COVID19 #коронавірус #медичнадопомога #медичнийцентр #коломия #медичніпослуги #первиннамедичнадопомога #коломийськийцентр #іванофранківськ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *