Мультидисциплінарна допомога внутрішньо переміщеним особам

Нещодавно у Міністерстві охорони здоров’я зазначили, що через війну психологічної допомоги надалі потребуватимуть близько 15 мільйонів українців. Тому проект USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я» спрямував свої зусилля для створення нової грантової програми «Організація надання медичної допомоги внутрішньо переміщеним особам, що постраждали від війни РФ проти України».

Наш Центр ПМСД не міг не подати заявку на участь у цьому проекті, оскільки тисячі людей були змушені тікати від військових дій зі своїх домівок до західних областей, у тому числі і нашого міста. І саме ці люди, що постраждали від російської агресії, потребують повномасштабної психологічної допомоги для відновлення ментального здоров’я.
Тому вже наступного вівторка (2 серпня), о 14:00 у конференц-залі нашого Центру ПМСД (вул. Чорновола, 32) відбудеться презентація та перший психологічний тренінг у рамках грантового проекту. Запрошуємо усіх бажаючих внутрішньо переміщених осіб.

Інформацію про те, як отримати абсолютно безкоштовну консультацію психолога, можна отримати за номерами нашого call-центру (067 0 102 103, 050 01 01 200), у наших соцмережах, або безпосередньо на прийомі у сімейного лікаря.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.